Profesorka - Freida McFadden, Motýľ, 2024

V kníhkupectve Humenné (Na korze) kuchárky podľa úpravy - studená kuchyňa

Použité filtre
Zrušiť filtre
Hummusy a nátierky, Bookmedia, 2018
Hummusy a nátierky

Ako jednoducho pohostiť nečakanú návštevu a zahnať hlad rýchlym, nekalorickým a hlavne zdravým olovrantom? Pripravte si hummus. A nemusí to byť len ten klasický z cíceru, cesnaku a oleja. Vyskúšajte napríklad sladko-ostrú chuť pečenej tekvice..

  • Knihabrožovaná väzba
    4,99 €
    Na sklade 2 ks

Nátierky, chuťovky, sendviče - Blanka Poláčková, Ottovo nakladateľstvo, 2015
Nátierky, chuťovky, sendviče

Dve stovky receptov na nátierky, chuťovky, sendviče, poháre, šaláty a iné lahôdky a občerstvenie na najrôznejšie príležitosti nájdete na stranách novej kuchárskej knihy Ottovho nakladateľstva...

  • Knihapevná väzba
    4,99 €
    Do 4 – 6 dní

Nátierky - Jaroslav Vašák, Ottovo nakladateľstvo, 2013
Nátierky

Množstvo sprievodných fotografií uľahčí ich prípravu a obohatí možnosti úprav pred stolovaním. Podľa knihy pripravíte nátierky z najrôznejšieho mäsa a rýb, tvarohu syrov, zeleniny, ovocia obilnín, strukovín, húb i byliniek...

  • Knihapevná väzba
    7,99 €
    Do 4 – 6 dní

Nátierky - Alena Winnerová, Josef Winner, Fortuna Libri, 2016
Nátierky

Nenáročné na prípravu, lákavé, osviežujúce i zdravé. Práve také sú nátierky. Spestria raňajky či ľahkú večeru, poslúžia ako chutná desiata do školy a obohatia jedálny lístok na oslavách...

  • Knihapevná väzba
    8,90 €
    Na sklade 1 ks

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Šaláty a nátierky - Zdenka Horecká, Vladimír Horecký, Georg, 2013
Šaláty a nátierky

Rýchlo, prakticky, zdravo. Šaláty a nátierky na všetky príležitosti. Veľké množstvo receptov na prípravu, ktoré určite zvládnu aj menej skúsené kuchárky.

  • Knihapevná väzba
    9,90 €
    Na sklade 1 ks

Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkových výrobkov - Konrád Kendlík, Nová Práca, 2006
Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkových výrobkov

Kniha obsahuje receptúry na tradičné spracovanie surovín, ale aj receptúry s využitím nových dostupných surovín a technológií.

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Nikdy som nestratil zo zreteľa, čo znamená byť civilizovaný človek. Vedel som, že prežitie by nemalo zmysel, keby som sa musel stať podliakom...Viete, jedlo na prežitie nestačí. Neexistuje liek na morálne zásady. Ak ich človek stratí, príde aj o seba.“