Nová oddelená strava - Zdenka Horecká, Vladimír Horecký, Georg, 2020

9,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Nová oddelená strava

V knihe Nová oddelená strava nájdete recepty na šaláty, nátierky, polievky, ale i hlavné jedlá živočíšnej skupiny, hlavné jedlá rastlinnej skupiny, sladkosti a osviežujúce... Čítať viac

Vydavateľstvo
Georg, 2020
Počet strán
168

V knihe Nová oddelená strava nájdete recepty na šaláty, nátierky, polievky, ale i hlavné jedlá živočíšnej skupiny, hlavné jedlá rastlinnej skupiny, sladkosti a osviežujúce nápoje... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

9,90 €

Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Dostupné v 14 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Dragonwatch 4: Šampión Titanských hier - Brandon Mull, Fortuna Libri, 2024
Nová oddelená strava - Zdenka Horecká, Vladimír Horecký, Georg, 2020
9,90 €

Viac o knihe

V knihe Nová oddelená strava nájdete recepty na šaláty, nátierky, polievky, ale i hlavné jedlá živočíšnej skupiny, hlavné jedlá rastlinnej skupiny, sladkosti a osviežujúce nápoje. Jedlá sú pripravované podľa zásad delenej stravy a pri každom je poznámka, s akou skupinou sa môžu kombinovať.
Čítať viac
Počet strán
168
Väzba
pevná väzba
Rozmer
160×240 mm
Hmotnosť
536 g
ISBN
9788081542961
Rok vydania
2020
Naše katalógové číslo
780397
Vydanie
1
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Georg
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Pavol Hudák
Overený zákazník
19.8.2021
Totálna blamáž
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Táto kniha je pre mňa veľkým sklamaním. Je to len zväčšená kópia autorkinej knihy " Malá kuchárka oddelenej stravy " ,ktorá je tiež jeden veľký omyl ohľadom aplikácie delenej stravy. Čítal som literatúru o delenej strave priamo od jej zakladateľa , Dr. Haya a tu sú zásadné rozdiely: Autorka používa varené paradajky v mnohých receptoch "sacharidovej" skupiny ,pričom varená paradajka /aj pretlak a kečup/ je považovaná za "kyselinotvornú " ako napr. mäso,čo je zásadná chyba! . Autorka používa vo veľmi veľa receptoch "sacharidivej " skupiny strukoviny /hrach,fazuľa,šošovica/ ,pričom Dr. Hay deklaruje strukoviny ako zmes sacharidov a bielkovín ,čo je problém pri delenej strave. Pritom strukoviny považuje za veľmi cenné a zdravé potraviny plné vlákniny a nepostrádateľný zdroj bielkovín pre vegetariánov.
Preto som tú knihu vrátil.
Čítať viac

„Nemožno mi Ťa neľúbiť!“

Marína - Andrej Sládkovič, Katarína Vavrová (ilustrácie), 2017
Marína
Andrej Sládkovič, Katarína Vavrová (ilustrácie)