Po úspechu
prvej gastromapy bratislavských reštaurácií s medzinárodnými kuchyňami sme sa opäť spojili s foodblogerom Čoje a ilustrátorkou Adelou Režnou, aby sme vám priniesli jej nové a aktualizované vydanie.
Ochutnajte klasiku našich cudzincov, akou je pizza margherita a tikka masala, objavte jedlá ako karahi a bulgogi, ktoré ste možno ešte nemali, alebo sa inšpirujte top 10 tipmi, ktoré si pre vás pripravil Čoje.
Rozmer: A2
Otvorenejšie Slovensko
Nových ľudí často lepšie spoznávame pri rozhovoroch nad spoločným jedlom. Spoznajte tak aj pestrosť Bratislavy a ľudí, ktorí ju tvoria. Kúpou gastromapy podporíte občianske združenie Mareena, ktorá svojimi aktivitami spája cudzincov a miestnych, a p
rispejete k tomu, aby bolo Slovensko otvorenejšie rozmanitosti.