The Art and Science of Foodpairing, Mitchell Beazley, 2020

42,39 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
The Art and Science of Foodpairing, Mitchell Beazley, 2020
The Art and Science of Foodpairing, Mitchell Beazley, 2020

The Art and Science of Foodpairing

    Foodpairing is a method for identifying which foods go well together, based on groundbreaking scientific research that combines neurogastronomy (how the brain perceives flavour)... Čítať viac

    Vydavateľstvo
    Mitchell Beazley, 2020
    Počet strán
    384

    Foodpairing is a method for identifying which foods go well together, based on groundbreaking scientific research that combines neurogastronomy (how the brain perceives flavour) with the analysis of aroma profiles derived from the chemical components ... Čítať viac

    • Pevná väzba
    • Angličtina
    43,95 €

    42,39 €

    -4 %
    Na sklade 1 ks
    • Osobný odber zajtra
    • Na vašej adrese zajtra

    Osobný odber

    Bratislava, Martinus
    Obchodná 26
    03. 6.
    Kníhkupectvá
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    balíkovo
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    AlzaBox
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    Packeta
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    Slovenská pošta
    (na poštu)
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    BalíkoBOX
    Zajtra (objednajte do 13:00)

    Doručenie na adresu

    Kuriér Packeta HD
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    Kuriér GLS
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    Slovenská pošta
    (na adresu)
    Zajtra (objednajte do 13:00)

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Profesorka - Freida McFadden, Motýľ, 2024
    The Art and Science of Foodpairing, Mitchell Beazley, 2020
    42,39 €

    Viac o knihe

    "We build tools to create culinary happiness" - Foodpairing.com "There is a world of exciting flavour combinations out there and when they work it's incredibly exciting" - Heston BlumenthalFoodpairing is a method for identifying which foods go well together, based on groundbreaking scientific research that combines neurogastronomy (how the brain perceives flavour) with the analysis of aroma profiles derived from the chemical components of food. This exciting new book explains why the food combinations we know and love work so well together (strawberries + chocolate, for example) and opens up a whole new world of delicious pairings (strawberries + parmesan, say) that will transform the way we eat. With ten times more pairings than any other book on flavour, plus the science behind flavours explained, Foodpairing will become THE go-to reference for flavour and an instant classic for anyone interested in how to eat well.Contributors:Gaston Acurio - AstridyGaston - PeruAndoni Aduriz - Mugaritz - SpainHeston Blumenthal - The Fat Duck - UKTony Conigliaro - DrinksFactory - UKSang Hoon Degeimbre - L'Air du Temps - BelgiumJason Howard - #50YearsBim - UK/CaribbeanMingoo Kang - Mingles - KoreaDavid Kinch - Manresa - SpainJane Lopes & Ben Shewry - Attica - AustraliaVirgilio Martinez - Central - PeruDominique Persoone - The Chocolate Line - BelgiumKarlos Ponte - Taller - Venezuela/DenmarkJoan Roce - El Celler de Can Roca - Spain
    Čítať viac
    Počet strán
    384
    Väzba
    pevná väzba
    Rozmer
    192×252 mm
    Hmotnosť
    1788 g
    ISBN
    9781784722906
    Rok vydania
    2020
    Naše katalógové číslo
    312253
    Jazyk
    angličtina
    Vydavateľstvo
    Mitchell Beazley
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčila kniha vám?

    „Knihy sú ako korenie. Zvýrazňujú naše dni, nepripomínajú nám našu všednosť, ale umožňujú nám zreteľne si uvedomiť, koľko cestičiek môže každý nájsť vo svojom živote. Cestičiek k radosti, láske, pokoju či dobrodružstvu.“