Kuchárska elita - Menu, Direct Press, 2011

8,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Kuchárska elita - Menu, Direct Press, 2011
Čítaná
Kuchárska elita - Menu, Direct Press, 2011

Kuchárska elita - Menu
Čítaná

    16 elitných kuchárov, 57 skvelých receptov. Studené predjedlo, teplé predjedlo, polievka, hlavné jedlo mäsité či bezmäsité, dezert - to všetko môžete ponúknuť svojim stravníkom... Čítať viac

    Vydavateľstvo
    Direct Press, 2011
    Počet strán
    194

    16 elitných kuchárov, 57 skvelých receptov. Studené predjedlo, teplé predjedlo, polievka, hlavné jedlo mäsité či bezmäsité, dezert - to všetko môžete ponúknuť svojim stravníkom ako jednotlivý chod alebo slávnostné menu... Čítať viac

    • Pevná väzba s prebalom
    • Mierne opotrebovaná
    • Slovenčina
    14,99 €

    8,99 €

    -40 %
    Na sklade
    • Osobný odber zajtra
    • Na vašej adrese zajtra

    Osobný odber

    Bratislava, Martinus
    Obchodná 26
    03. 6.
    Kníhkupectvá
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    balíkovo
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    AlzaBox
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    Packeta
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    Slovenská pošta
    (na poštu)
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    BalíkoBOX
    Zajtra (objednajte do 13:00)

    Doručenie na adresu

    Kuriér Packeta HD
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    Kuriér GLS
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    Slovenská pošta
    (na adresu)
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    Ďalšie čítané knihy
    Kuchárska elita - Menu, Direct Press, 2011
    Pevná väzba s prebalom
    Výborný stav Slovenčina, 2011
    Na sklade
    -30 %

    10,49 €

    Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

    Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

    Vyskúšať Knihovrátok

    Naši škriatkovia odporúčajú

    O malom sedmospáčovi, ktorý sa nebál tmy - Sabine Bohlmann, Verbarium, 2024
    Kuchárska elita - Menu, Direct Press, 2011
    8,99 €

    Viac o knihe

    16 elitných kuchárov, 57 skvelých receptov. Studené predjedlo, teplé predjedlo, polievka, hlavné jedlo mäsité či bezmäsité, dezert - to všetko môžete ponúknuť svojim stravníkom ako jednotlivý chod alebo slávnostné menu.

    Recepty našich kuchárskych celebrít, ako sú "šéf " Jaroslav Žídek, Vojto Artz či dokonca Michelinovou hviezdou ovenčený Pavel Pospíšil, sú skvelou inšpiráciou pre profesionálov aj nadšených gurmánov.

    Titul získal 3. miesto v prestížnej medzinárodnej súťaži Gourmand World Cookbook Awards o najlepšiu kuchársku knihu na svete a ocenenie GOURMAND International!
    Čítať viac
    Počet strán
    194
    Väzba
    pevná väzba s prebalom
    Rozmer
    200×220 mm
    Hmotnosť
    811 g
    Rok vydania
    2011
    Naše katalógové číslo
    1066673
    Jazyk
    slovenčina
    Vydavateľstvo
    Direct Press
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    3,0 / 5

    2 hodnotenia

    0
    1
    0
    1
    0

    Ako sa páčila kniha vám?

    „Úspech je nebezpečný. Človek začne kopírovať sám seba a to je riskantnejšie ako kopírovať iných... nevzíde z toho nič nové.“

    Mysli ako génius - Philippe Brasseur, 2021
    Mysli ako génius
    Philippe Brasseur