Jedna z najvoňavejších mliečnych odrodových čokolád pochádza z Mexika. Obsahuje minimálne 40% kakaovej sušiny a je charakteristická svojou arómou. Cítiť v nej angeliku lesnú, ženšeň a vôňu dubového sudu od whisky. Výrazná chuť zostáva znieť ešte dlho po konzumácii a dajú sa v nej zacítiť aj pražené lieskovce a čierne slivky.
Zloženie: Cukor, kakaová hmota - ( obsah kakaovej sušiny min. 40%), sušené mlieko, kakaové maslo; emulgátor: sójový lecitín; aróma: prírodná vanilka.
Príprava: 60g čokolády a 50ml mlieka rozpustiť v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli. Dobre premiešať.
Alergény: MLIEKO, SÓJA.
Nutričné hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 2281 kj/ 545 kcal
Tuky: 39 z ktorých nasýtené mastné kyseliny 23
Sacharidy: 35 z toho cukry 31
Vláknina: 12
Bielkoviny: 8
Soľ: 0