Bouchon Bakery - Thomas Keller, Sebastien Rouxel, Artisan Division of Workman, 2012

43,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Bouchon Bakery - Thomas Keller, Sebastien Rouxel, Artisan Division of Workman, 2012
Bouchon Bakery - Thomas Keller, Sebastien Rouxel, Artisan Division of Workman, 2012

Bouchon Bakery

Bouchon Bakery is co-authored by Sebastien Rouxel, whose skills and craftsmanship make every page a new lesson: it could be a subtlety that ensures a professional finish, ... Čítať viac

Vydavateľstvo
Artisan Division of Workman, 2012
Počet strán
400

Bouchon Bakery is co-authored by Sebastien Rouxel, whose skills and craftsmanship make every page a new lesson: it could be a subtlety that ensures a professional finish, ... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Angličtina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Naši škriatkovia odporúčajú

Päťhviezdičkový víkend - Elin Hilderbrand, Tatran, 2024

Viac o knihe

Bouchon Bakery is co-authored by Sebastien Rouxel, whose skills and craftsmanship make every page a new lesson: it could be a subtlety that ensures a professional finish, or a flash of ingenuity that reveals a whole new way to heighten flavour and enhance texture. The deft twists, perfectly written recipes, and dazzling photographs make perfection inevitable, whether you're making a doughnut or an eclair, a croissant or a cream puff. The Candy and Confections chapter offers unimaginable treats: peppermint patties with creamy centres, nut-laden nougat, fruit jellies, caramel popcorn, Flavoured marshmallows, and bonbons, as well as holiday delights.
Čítať viac
Počet strán
400
Väzba
pevná väzba
Rozmer
279×279 mm
Hmotnosť
2680 g
ISBN
9781579654351
Rok vydania
2012
Naše katalógové číslo
155762
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
Artisan Division of Workman
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Byť výnimočný je najlepší spôsob, ako byť iný.“