Provencal - Alex Jackson, HarperCollins, 2022

31,93 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Provencal - Alex Jackson, HarperCollins, 2022
Provencal - Alex Jackson, HarperCollins, 2022

Provencal

Cook the simple and flavoursome food of the South of France with acclaimed chef Alex Jackson's Provencal... Čítať viac

Vydavateľstvo
HarperCollins, 2022
Počet strán
256

Cook the simple and flavoursome food of the South of France with acclaimed chef Alex Jackson's Provencal... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Angličtina
33,50 €

31,93 €

-5 %
Na sklade 1 ks
  • Osobný odber zajtra
  • Na vašej adrese zajtra

Osobný odber

Kníhkupectvá
Zajtra (objednajte do 13:00)
balíkovo
Zajtra (objednajte do 13:00)
AlzaBox
Zajtra (objednajte do 13:00)
Packeta
Zajtra (objednajte do 13:00)
Slovenská pošta
(na poštu)
Zajtra (objednajte do 13:00)
BalíkoBOX
Zajtra (objednajte do 13:00)

Doručenie na adresu

Kuriér Packeta HD
Zajtra (objednajte do 13:00)
Kuriér GLS
Zajtra (objednajte do 13:00)
Slovenská pošta
(na adresu)
Zajtra (objednajte do 13:00)

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o knihe

Cook the simple and flavoursome food of the South of France with acclaimed chef Alex Jackson's Provencal. Provencal is the stunning reissue of Alex Jackson's widely acclaimed first book Sardine. This unique collection of recipes encapsulates the beauty and simplicity of Provencal French cooking and shows you how to recreate the flavours of the South of France at home.Provence and Languedoc are France's window onto the Mediterranean Sea and all that lies beyond, and the culinary influences that converge there make for a cuisine that is varied, rich and deep. The recipes are unpretentious and seasonal, highlighting Alex's belief that cooking the food of Provence is about simplicity, good ingredients and generosity of spirit. Lovingly described, the recipes evoke the South of France with their warmth and flavour; from Bouillabaisse and Autumnal Grand Aioli to a Tomato and Tapenade Tart and Nougat Ice Cream with Fennel Biscuits.The book is divided into seasons and each season contains a 'Grande Bouffe' - a set menu for a feast - so you can really impress your guests and celebrate many wonderful ingredients in one evening's cooking. Provencal promises to reignite a love affair with French provincial cooking, celebrating its multitude of influences, its focus on seasonal eating and, ultimately, an attitude to food which centres around sharing and enjoyment.
Čítať viac
Počet strán
256
Väzba
pevná väzba
Rozmer
252×195 mm
Hmotnosť
999 g
ISBN
9781911682721
Rok vydania
2022
Naše katalógové číslo
1790341
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
HarperCollins
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Vydavateľstvo HarperCollins

Čítať viac

„Úspech je ísť od jedného neúspechu k druhému a nedať sa odradiť.“

Mysli ako génius - Philippe Brasseur, 2021
Mysli ako génius
Philippe Brasseur