Jamie po taliansky - Jamie Oliver, Spektrum grafik, 2006

11,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Jamie po taliansky

Existuje veľká rôznorodosť v ich životnom štýle, varení, tradíciách a dialektoch. A to je tiež dôvod, prečo sa mi ako šéfkuchárovi zdá táto krajina tak čertovsky vzrušujúca... Čítať viac

Vydavateľstvo
Spektrum grafik, 2006
Počet strán
319

Existuje veľká rôznorodosť v ich životnom štýle, varení, tradíciách a dialektoch. A to je tiež dôvod, prečo sa mi ako šéfkuchárovi zdá táto krajina tak čertovsky vzrušujúca... Čítať viac

  • Pevná väzba s prebalom
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v štyroch knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Maja Lunde: Vládkyňa vetra. Tatran, 2024

Viac o knihe

Existuje veľká rôznorodosť v ich životnom štýle, varení, tradíciách a dialektoch. A to je tiež dôvod, prečo sa mi ako šéfkuchárovi zdá táto krajina tak čertovsky vzrušujúca. A viete čo? Ja som mal byť Talian. Pravda je, že keď som v Taliansku, cítim sa ako Talian. autor

Kniha obsahuje viac než 120 úplne nových receptov na čokoľvek od rizota po pečené mäso a od špagiet po dusené a povodí vás po celom Taliansku, aby ste spolu s Jamiem varili a učili sa od skutočných majstrov talianskej kuchyne - od miestnych ľudí.
Čítať viac
Počet strán
319
Väzba
pevná väzba s prebalom
Rozmer
180×240 mm
Hmotnosť
1050 g
ISBN
8089189199
Rok vydania
2006
Naše katalógové číslo
30532
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Spektrum grafik
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

11 hodnotení

11
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie, kritiky

On už nie je len kuchár, on je fenomén
Michaela Malíčková | 29.3.2007, www.t-station.sk

Úryvok z recenzie
Jamie Oliver precestoval so svojím mikrobusom a kuchynským prívesom Taliansko krížom-krážom, ochutnával, radil sa, učenlivo sa prizeral a varil, varil, varil, aby nakoniec všetko užitočné a zaujímavé spísal. Jamie po taliansky je knihou, podľa ktorej sa dobre varí, čo je podstatné, a zároveň knihou, v ktorej sa príjemne listuje a číta, čo je bonus, na ktorý sme si pri Oliverových knihách zvykli, ale ktorý nie je pri kuchárkach samozrejmosťou. Množstvo autentických fotografií jedál, ľudí a prostredia prenáša na čitateľa atmosféru slnečnej krajiny s priateľskými ľuďmi, ktorým stále záleží na tom, čo jedia, a z čoho a ako je ich jedlo pripravené.
....
Pravdepodobne existujú stovky kuchárov lepších ako Jamie Oliver, ale on už nie je len kuchár, on je fenomén. Dokázal spopularizovať a zatraktívniť varenie generácii, pre ktorú je varenie skôr stratou času než samozrejmosťou, a už vôbec nie nutnosťou. Pripomenul, že variť doma pre seba, priateľov a rodinu nie je len o jedení, ale aj o nových chuťových zážitkoch, dobrom pocite a radosti z celého stravovacieho rituálu, ktorý sa začína nakupovaním a končí sa pri vyprázdnených misách, tanieroch, pohároch a spokojných stravníkoch.

„Do rodiny sa narodíš, do priateľstva vstúpiš. Časom zistíš, že s niektorými je lepšie sa rozísť. Iní stoja za každé riziko. “