Kuchárky podľa potravín
Cesnak a cibuľu pestujú ľudia už stáročia. Je to najznámejšia zelenina kuchýň celého sveta. Len málo chuťovo výrazných pokrmov možno pripraviť bez ich pikantnosti a charakteristickej vône.
Táto knižka uvádza široký výber rôznych druhov čaju, jeho pestovanie, obchodovanie s ním, ale aj úlohu čaju v spoločenskom živote. Nájdete tu známe i menej známe druhy čajov z kvetov a bylín i návody na ich prípravu.
Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?
Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať
Oolong, Lapsang, Darjeeling, Gunpowder - už ta jména nás vzrušují více než pouhá "snídaňová směs"...
-
Knihapevná väzba s prebalomVypredané
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na:
- Pocketbook
- Smartfón či tablet s podporovanou aplikáciou
- Počítač s podporovanou aplikáciou
Neprečítate na:
- Kindle