David Walliams: Najhoršie príšery na svete. Slovart, 2024

Kuchárky podľa potravín

Použité filtre
Zrušiť filtre
Jak se dělá cidre, calvados, pommeau - Helena Uhrová, Víkend, 2016
Jak se dělá cidre, calvados, pommeau 
CZ

Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici. Jenže pozor – jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně...

  • Knihapevná väzba
    12,18 €
    -18 %
    Na sklade 1 ks
  • Čítanávýborný stav
    10,36 €
    -30 %
    Na sklade

Domácí výroba slivovice - Helena Uhrová, Víkend, 2009
Domácí výroba slivovice 
CZ

Velké oblibě se znovu těší zpracování ovoce na šťávy, kompoty, marmelády, vína i destiláty...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané



Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Robiť niečo nikdy nie je také dobré, ako chystať sa na to. “

Papierové mestá - John Green, 2014
Papierové mestá
John Green