David Walliams: Najhoršie príšery na svete. Slovart, 2024

Kuchárky podľa potravín

Použité filtre
Zrušiť filtre
Jak se dělá cidre, calvados, pommeau - Helena Uhrová, Víkend, 2016
Jak se dělá cidre, calvados, pommeau 
CZ

Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici. Jenže pozor – jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně...

  • Knihapevná väzba
    12,18 €
    -18 %
    Na sklade 1 ks
  • Čítanávýborný stav
    10,36 €
    -30 %
    Na sklade

Domácí výroba slivovice - Helena Uhrová, Víkend, 2009
Domácí výroba slivovice 
CZ

Velké oblibě se znovu těší zpracování ovoce na šťávy, kompoty, marmelády, vína i destiláty...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané



Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Šťastie nie je burlivé ani hlučné ako rozkoš či radosť. Je tiché, pokojné, krehké, je to vnútorný pocit uspokojenia, ktorý sa začína vo chvíli, keď človek začne milovať sám seba.“

Japonský milenec - Isabel Allende, 2018
Japonský milenec
Isabel Allende