Legendy & Latte - Travis Baldree, Zelený kocúr, 2024

Na tému steaky kuchárky podľa úpravy od autora Jamie Purviance od vydavateľstva Príroda

Použité filtre
Zrušiť filtre
Weber - Grilovanie, Burgery - Jamie Purviance, Príroda, 2016
Weber - Grilovanie, Burgery

Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa, žemľa a zopár korenín. A podobne ako pri mnohých jednoduchých chutiach, ktoré sa pripravia z malého počtu prísad...

  • Čítanávýborný stav
    9,52 €
    -20 %
    Na sklade
  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Weber - Grilovanie, Steaky - Jamie Purviance, Príroda, 2016
Weber - Grilovanie, Steaky

Odborníci sa domnievajú, že ľudská civilizácia sa začala pred stovkami tisíc rokov, keď si naši predkovia po prvý raz opiekli mäso na ohni. Dnes si už len ťažko vieme predstaviť, aké tuhé muselo byť vtedy mäso v porovnaní s dnešnými šťavnatými...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Neustále sa hýbeme namiesto toho, aby si na chvíľu sadli, započúvali sa do zvuku dažďa, vypili kávu, zohriali niekomu prsia. A nikdy nepíšeme nikomu listy. “

Letné svetlo a potom príde noc - Jón Kalman Stefánsson, 2014
Letné svetlo a potom príde noc
Jón Kalman Stefánsson