Cestujúci - Ulrich Alexander Boschwitz, Absynt, 2024

Knihy v kníhkupectve Humenné (Na korze) kuchárky - grilovanie

Zúžiť výberu

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Úprava jedla
Ďalšie možnosti
Druh potravín
Ďalšie možnosti
Jazyk
Téma
Ďalšie možnosti
Pre koho
Pôvod
Autor
Ďalšie možnosti
Dostupnosť v kníhkupectve
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Ďalšie možnosti
Kolekcia
Edícia
Väzba
Farba obálky
Použité filtre
Zrušiť filtre
Varenie bez výhovoriek - Joshua Weissman, Príroda, 2022
Varenie bez výhovoriek

Profesionálny kuchár s originálnym zmyslom pre humor, Joshua Weissman, vám svojou jedinečnou knihou Varenie bez výhovoriek odovzdá jednoduché, ale pravdivé posolstvo: Pripraviť skvelé jedlo nejaký čas trvá. Hoci väčšina z nás preferuje

  • Knihapevná väzba
    24,90 €
    Na sklade 1 ks

Grilování - Roman Vaněk, Jana Vaňková, Prakul Production, 2022
Grilování 
CZ

Ohněm a kouřem voní nová kniha „Grilování, tipy a postupy krok za krokem.“ Za kvalitou tohoto precizního průvodce grilováním stojí oblíbení autoři kuchařských knih, Roman Vaněk a jeho žena Jana...

  • Knihapevná väzba
    16,25 €
    -18 %
    Na sklade 3 ks

Ako grilovať zeleninu - Steven Raichlen, Slovart, 2023
Ako grilovať zeleninu

Kniha svetoznámeho amerického autora kuchárskych kníh o grilovaní Stevena Raichlena prináša viac než šesťdesiat dokonale vyladených receptov zameraných na grilovanie zeleniny. Vyberie si naozaj každý – vegetariáni i všežravci...

  • Knihaflexi väzba
    16,72 €
    Na sklade 1 ks

Zelenina - Tereza Langmajerová, Došel karamel, 2024
Zelenina 
CZ

Je sexy a vévodí kuchyním luxusních restaurací i těm u nás doma. Ano, je to ZELENINA! Autorka Tereza, známá také jako blogerka Inspired Kitchen, vás naučí jídla doslova zelenisnová! Pozvěte přátele na...

  • Knihapevná väzba
    24,85 €
    -18 %
    Na sklade > 5 ks

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkových výrobkov - Konrád Kendlík, Nová Práca, 2006
Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkových výrobkov

Kniha obsahuje receptúry na tradičné spracovanie surovín, ale aj receptúry s využitím nových dostupných surovín a technológií.

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

To najlepšie z mäsa - Zdenka Horecká, Vladimír Horecký, Perfekt, 2010
To najlepšie z mäsa

Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa - Jürgen Lorenz, Petra Lorenzová, Ottovo nakladatelství, 2007
Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa

Rady a návody z tejto knihy premenia aj pečenie rýb a mäsa na otvorenom ohni na zaujímavé dobrodružstvo a ich konzumáciu na nezabudnuteľný zážitok. Množstvo názorných fotografií a ilustrácií...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Grilovanie, Ottovo nakladateľstvo, 2009
Grilovanie

Ottova kuchárka Grilovanie vám povie všetko, čo potrebujete vedieť o príprave pohostenia na grile pre rodinu i hostí

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Šťastie možno nájsť aj v tých najtemnejších časoch, keď si človek spomenie, že sa má obrátiť k svetlu.“