Vila v Taliansku - Julie Caplin, Cosmopolis, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Typ diéty
Ďalšie možnosti
Úprava jedla
Druh potravín
Ďalšie možnosti
Jazyk
Téma
Ďalšie možnosti
Pre koho
Pôvod
Autor
Ďalšie možnosti
Dostupnosť v kníhkupectve
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Kolekcia
Séria
Edícia
Väzba
Farba obálky
Použité filtre
Zrušiť filtre
Treba si variť - Martin Pyco Rausch, Ikar, 2023
Treba si variť

Najúspešnejší foodbloger sa vracia s knihou famóznych receptov, ktoré pošteklia všetky vaše chuťové poháriky...

  • Knihapevná väzba
    24,90 €
    Na sklade > 5 ks

Gauč alebo šťastie - Maroš Molnár, Lucia Pastierová Čarná, Ikar, 2020
Gauč alebo šťastie

Nie každý má možnosť cvičiť s Marošom Molnárom naživo, ale vďaka tejto knihe môže mať každý jeho rady poruke a meniť sa deň čo deň. Tak čo si vyberiete - gauč alebo šťastie? ...

  • Knihapevná väzba
    19,90 €
    Na sklade 2 ks

Aj varenie je umenie - Zdena Studenková, Ikar, 2022
Aj varenie je umenie

Prvá dáma slovenského herectva nás opäť pozýva do svojej kuchyne! Aj varenie je umenie je v poradí už treťou kuchárskou knihou Zdeny Studenkovej. Uznávaná herečka v nej ponúka milované a rokmi overené recepty z rodinného dedičstva, ...

  • Knihapevná väzba
    24,90 €
    Na sklade 1 ks

Keksy pre psy: Kniha receptov, Ikar, 2022
Keksy pre psy: Kniha receptov

Prekvapte svojho psíka a upečte mu lahodné odmeny a zdravé pochúťky! Čerešničkou na torte sú originálne formičky na cesto, vďaka ktorým budú psie pochúťky naozaj unikátne...

  • Knihapevná väzba
    14,90 €
    Na sklade 2 ks

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Coolinári v kuchyni - Michaela Tomčofčíková, Kamil Tomčofčík, Ikar, 2021
Coolinári v kuchyni

Kto sú coolinári? Ľudia, ktorých baví všetko, čo súvisí s dobrou kuchyňou a varením. Pritom vôbec nemusí ísť o profesionálov. Stačí, ak majú v sebe vášeň pre dobré jedlo ako obľúbená kuchárska dvojica ...

  • Knihapevná väzba
    19,90 €
    Na sklade 2 ks

Japonská kuchyňa - Stevan Paul, Andrea Thode Andrea, Ikar, 2021
Japonská kuchyňa

Pripravte si doma pravé japonské lahôdky: rámen, miso, suši a sašimi, vegetariánske jedlá aj pokrmy z grilu...

  • Knihapevná väzba
    24,90 €
    Na sklade 1 ks

Ketodiéta - Josh Axe, Ikar, 2020
Ketodiéta

Ketodiéta od Josha Axea, autora bestselleru Jedzte hlinu, je dokonalá kniha o všetkom, čo súvisí s ketónovou diétou – vrátane lekársky osvedčeného 30-dňového programu a viac než 80 chutných receptov, ktoré vám pomôžu spáliť tuk, bo

  • Knihapevná väzba
    19,90 €
    Na sklade 2 ks

Matča - Louise Cheadle, Nick Kilby, Ikar, 2017
Matča

V tejto knihe sa dozviete všetko, čo potrebujete vedieť o fenomenálnom japonskom prášku zo zeleného čaju matča. Odhaľte históriu tohto zázraku, zoznámte sa s jedinečným japonským čajovým obradom a zistite...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Deti bez alergií - Robin Nixon Pompa, Ikar, 2018
Deti bez alergií

Zaviesť alergény do detskej stravy skoro a často je najnovšie odporúčanie vo svete potravinových alergií. Táto kniha je majstrovské dielo, ktoré poskytuje rady založené na dôkazoch, ako sa riadiť najnovšími odporúčaniami v oblasti detského stravovania...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Marmelády, džemy a rôsoly - Hans Gerlach, Ikar, 2011
Marmelády, džemy a rôsoly

Vlastnoručne pripravené marmelády chutia jednoducho znamenite. Obsahujú nielen veľa lásky, ale aj plné priehrštie vynikajúcich surovín. V knihe sa dozviete všetko potrebné, aby sa vám zaváranie podarilo...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané
Poklady slovenskej kuchyne - Dolné Považie, Stredné Považie, Horné Považie - Silvia Pilková, Ikar, 2013
Poklady slovenskej kuchyne - Dolné Považie, Stredné Považie, Horné Považie

Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Desaťdielna séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Vodka, Ikar, 2017
Vodka

Vodka je medzi alkoholmi absolútna jednotka! V tejto inšpiratívnej knihe sa dozviete všetko, čo by ste o nej mali vedieť – či ju pijete s ľadom, alebo miešanú. Zoznámite sa so vzrušujúcimi dejinami vodky, dozviete sa, ako sa vyrába...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Mafiny, Ikar, 2010
Mafiny

Mafiny sú skvelým trendovým pečivom! Čudujete sa? Jednoducho a rýchlo ich upečieme, sú (takmer) neobmedzene rôznorodé, pokiaľ o ide kombinácie prísad, a ľahko si na nich pochutnáme – berieme ich jednoducho do rúk a dávame do úst...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Zdravé raňajky - Barbora Drahovská, Mira Nemčeková, Ikar, 2016
Zdravé raňajky

Prečo raňajky? Lebo milujeme rána. Tie chvíle, kým sa svet navôkol zobúdza a deň sa pomaly dáva do pohybu. Myslíme si, že dobré raňajky môžu prispieť ku krajším dňom – je úplne jedno, či vás čakajú náročné úlohy v práci alebo víkendové leňošenie...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Princíp varenia - Matthias F. Mangold, Ikar, 2017
Princíp varenia

MÁŠ CHUŤ VARIŤ? Možno sa v tebe doteraz len niekde skrýva – no táto kniha by to mohla zmeniť! Princíp gratinovania zemiakov, princíp prípravy dusenej pečienky či zeleninového karí...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Konzervovanie - Oded Schwartz, Ikar, 2011
Konzervovanie

Viac než 150 receptov – od sladkých marmelád po ostré horčice, od pikantnej nakladanej zeleniny po mäsové špeciality, od ochutených olejov a octov po ovocné džemy a sirupy...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Pivopédia - encyklopédia českého a slovenského piva - Radek Diestler, Ikar, 2012
Pivopédia - encyklopédia českého a slovenského piva

Pivopédia je praktická encyklopédia poskytujúca prehľad o „stave piva“ v Čechách, na Morave a na Slovensku. Ponúka zoznam fungujúcich pivovarov – od nadnárodných koncernov až po malé podniky, v ktorých dostanete pivo len priamo na mieste...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Čaj - Linda Gaylard, Ikar, 2017
Čaj

Zoznámte sa s umením prípravy perfektného nálevu a naučte sa hodnotiť čaj ako profesionáli. Zahĺbte sa do čítania a objavte novú vášeň. Zistite, ako na chutnosť nápoja vplývajú druh čajovníka, podmienky a oblasť pestovania, sezóna zberu a priemyselná...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Hviezdna obloha je váš najvernejší priateľ, ak sa s ňou raz zoznámite; je stále prítomná, ponúka nám mier, pripomína nám, že náš nepokoj, naše pochyby, naše trápenia sú triviálne a dočasné. Vesmír je a bude neotrasiteľný...“

Ticho v období hluku - Erling Kagge, 2017
Ticho v období hluku
Erling Kagge