Medúzy starnú opačne - Nicklas Brendborg, Grada, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Typ diéty
Druh potravín
Ďalšie možnosti
Úprava jedla
Ďalšie možnosti
Jazyk
Téma
Ďalšie možnosti
Pre koho
Pôvod
Autor
Ďalšie možnosti
Dostupnosť v kníhkupectve
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Ďalšie možnosti
Kolekcia
Séria
Edícia
Väzba
Farba obálky
Použité filtre
Zrušiť filtre
Ako grilovať - Steven Raichlen, Slovart, 2022
Ako grilovať

Najväčší ilustrovaný sprievodca grilovaním a barbecue pre nadšencov i profesionálov. Nepochybne najzaujímavejšia, najrozsiahlejšia a najpremyslenejšia kniha všetkých čias o grilovaní… je predurčená stať sa základnou príručkou profesionálnych i domácich...

  • Knihaflexi väzba
    22,90 €
    Na sklade 2 ks

Dokonalý steak (slovenský jazyk) - Marcus Polman, Slovart, 2014
Dokonalý steak (slovenský jazyk)

Príručka ponúka jedinečný pohľad na prípravu dokonalého štavňatého steaku. Obsahuje nielen zrozumiteľné inštrukcie na prípravu mäsa a zbierku najslávnejších...

  • Knihapevná väzba
    19,95 €
    Do 4 – 8 dní

Ľahký reštart - Jana Šimkovičová, Veronika Hanáková a kolektív, Supershape, 2022
Ľahký reštart

Ako nakopnúť spaľovanie s chuťou a bez diét. 21-dňový program na odľahčenie, zoštíhlenie a naštartovanie metabolizmu. Obsah tejto knihy zostavili odborníčky v oblasti výživy a športu tak, aby sa vám podarilo zrýchliť metabolizmus, nakopnúť spaľovanie...

  • Knihapevná väzba
    19,90 €
    Na sklade 1 ks

Grilujeme po cely rok - Blanka Poláčková, Ottovo nakladateľstvo, 2016
Grilujeme po cely rok

Viac ako 200 receptov na grilované pokrmy z hovädzieho, bravčového a baranieho mäsa, zveriny, hydiny, sladkovodných a morských rýb a plodov mora, z údenín, čerstvej zeleniny, ovocia a húb...

  • Knihapevná väzba
    9,99 €
    Do 4 – 6 dní

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Provence. Škola provensálské kuchyně - Gui Gedda, Marie-Pierre Moine, Slovart CZ, 2021
Provence. Škola provensálské kuchyně 
CZ

Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně...

  • Knihapevná väzba
    22,59 €
    -18 %
    Na sklade 2 ks

Nátierky, chuťovky, sendviče - Blanka Poláčková, Ottovo nakladateľstvo, 2015
Nátierky, chuťovky, sendviče

Dve stovky receptov na nátierky, chuťovky, sendviče, poháre, šaláty a iné lahôdky a občerstvenie na najrôznejšie príležitosti nájdete na stranách novej kuchárskej knihy Ottovho nakladateľstva...

  • Knihapevná väzba
    4,99 €
    Do 4 – 6 dní

Zelenina, moja láska - Marcel Ihnačák, Slovart, 2017
Zelenina, moja láska

V druhej knihe šéfkuchára Marcela Ihnačáka Zelenina, moja láska sa spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly venované jej jednotlivým druhom presvedčia aj tých najzarytejších mäsožravcov, aby ochutnali...

  • Knihabrožovaná väzba
    14,95 €
    Do 4 – 8 dní

Nátierky - Jaroslav Vašák, Ottovo nakladateľstvo, 2013
Nátierky

Množstvo sprievodných fotografií uľahčí ich prípravu a obohatí možnosti úprav pred stolovaním. Podľa knihy pripravíte nátierky z najrôznejšieho mäsa a rýb, tvarohu syrov, zeleniny, ovocia obilnín, strukovín, húb i byliniek...

  • Knihapevná väzba
    7,99 €
    Do 4 – 6 dní

Nátierky - Alena Winnerová, Josef Winner, Fortuna Libri, 2016
Nátierky

Nenáročné na prípravu, lákavé, osviežujúce i zdravé. Práve také sú nátierky. Spestria raňajky či ľahkú večeru, poslúžia ako chutná desiata do školy a obohatia jedálny lístok na oslavách...

  • Knihapevná väzba
    8,90 €
    Na sklade 1 ks

Minimánia - Ilse König, Slovart, 2017
Minimánia

Sú malé a neodolateľné – tieto sladké a pikantné minikoláčiky a minichuťovky nielenže skvele chutia, ale tiež výborne vyzerajú. V knihe sa nájde niečo pre každého: hriešne sladké...

  • Knihaflexi väzba
    12,95 €
    Na sklade 1 ks
Cestoviny - Alena Winnerová, Josef Winner, Fortuna Libri, 2018
Cestoviny

Kuchárska kniha, ktorá obsahuje 270 vyskúšaných receptov. Tie možno ľahko pripraviť z ingrediencií bežne dostupných na trhu. Sú jednoduché a vhodné pre každé varenie. Recepty sprevádzajú fotografie, a navyše kniha obsahuje podrobný postup na výrobu...

  • Knihapevná väzba
    12,00 €
    Na sklade 1 ks

Šaláty a nátierky - Zdenka Horecká, Vladimír Horecký, Georg, 2013
Šaláty a nátierky

Rýchlo, prakticky, zdravo. Šaláty a nátierky na všetky príležitosti. Veľké množstvo receptov na prípravu, ktoré určite zvládnu aj menej skúsené kuchárky.

  • Knihapevná väzba
    9,90 €
    Na sklade 1 ks

Pochúťky a misy z hydiny - František Janata, Plat4M Books, 2013
Pochúťky a misy z hydiny

František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božskú" kuchyňu...

  • Knihabrožovaná väzba
    7,95 €
    Do 4 – 6 dní

Jak grilovat - Steven Raichlen, Slovart CZ, 2010
Jak grilovat 
CZ

Nahlédněte do tajů pečení na otevřeném ohni. Naše kniha vás povede na každém kroku, od výběru a koupi grilu přes bezpečné zapálení ohně až po přehled základních jídel a jejich úprav, které by měl každý umět na grilu připravit...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

To najlepšie z mäsa - Zdenka Horecká, Vladimír Horecký, Perfekt, 2010
To najlepšie z mäsa

Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Bleskovky v kuchyni  - Nátierky, chuťovky, šaláty - Renato Magát, Príroda, 2013
Bleskovky v kuchyni - Nátierky, chuťovky, šaláty

Bleskovo pripravené jedlo nemusí byť iba synonymom pre fastfood či nebodaj polotovar ohriaty v mikrovlnke. Veľa ľudí siaha po týchto alternatívach, lebo na vlastnoručnú...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa - Jürgen Lorenz, Petra Lorenzová, Ottovo nakladatelství, 2007
Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa

Rady a návody z tejto knihy premenia aj pečenie rýb a mäsa na otvorenom ohni na zaujímavé dobrodružstvo a ich konzumáciu na nezabudnuteľný zážitok. Množstvo názorných fotografií a ilustrácií...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Zdravé raňajky - Barbora Drahovská, Mira Nemčeková, Ikar, 2016
Zdravé raňajky

Prečo raňajky? Lebo milujeme rána. Tie chvíle, kým sa svet navôkol zobúdza a deň sa pomaly dáva do pohybu. Myslíme si, že dobré raňajky môžu prispieť ku krajším dňom – je úplne jedno, či vás čakajú náročné úlohy v práci alebo víkendové leňošenie...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Grilovanie, Ottovo nakladateľstvo, 2009
Grilovanie

Ottova kuchárka Grilovanie vám povie všetko, čo potrebujete vedieť o príprave pohostenia na grile pre rodinu i hostí

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Predstavivosť je dôležitejšia ako poznanie. Poznanie má svoje hranice, no predstavivosť obsiahne celý vesmír.“

Mysli ako génius - Philippe Brasseur, 2021
Mysli ako génius
Philippe Brasseur