David Walliams: Najhoršie príšery na svete. Slovart, 2024
Použité filtre
Zrušiť filtre
Skryté nebezpečenstvo zdravých potravín

Tento prelomový bestseller ponúka skutočnú zmenu zmýšľania o potravinách. Odhaľuje bielkovinu lektín, ktorá sa nachádza v mnohých rastlinách a ďalších potravinách, ktoré bežne konzumujeme...

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    13,59 €
    Ihneď na stiahnutie

Geniální potraviny 
CZ

Kručí vám v mozku? Začněte ho krmit pořádně! Olivový olej, avokádo, borůvky, hořká čokoláda, vejce, divoký losos, hovězí z pastvy, tmavá listová zelenina, brokolice, mandle. Seznam deseti geniálních potravin ...

  • E-knihaEPUBMOBI
    14,19 €
    Ihneď na stiahnutie

Čo naozaj jeme?

Kniha britského lekára spochybňuje všetky stravovacie návyky, vládne opatrenia, zázračné riešenia či nálepky, ktorými sa označujú niektoré údajne škodlivé potraviny, a nabáda nás, aby sme razantne prehodnotili svoj vzťah k jedlu...

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    14,90 €
    Ihneď na stiahnutie

Ľahký reštart

Ako nakopnúť spaľovanie s chuťou a bez diét. 21-dňový program na odľahčenie, zoštíhlenie a naštartovanie metabolizmu. Obsah tejto knihy zostavili odborníčky v oblasti výživy a športu tak, aby sa vám podarilo ...

  • 13,90 €
    Ihneď na stiahnutie

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať



Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Človek má toľko rozumu, aby zistil, že nemôže žiť len podľa neho. Žije z citov - a s tými pravda nepomáha. “

Nebo nepozná obľúbencov - Erich Maria Remarque, 2021
Nebo nepozná obľúbencov
Erich Maria Remarque