Nauč sa čítať v ľuďoch ako v knihách - Patrick King, Grada, 2024

Kuchárky známych osobností od vydavateľstva Phaidon

Použité filtre
Zrušiť filtre
Slippurinn - Gisli Matt, Phaidon, 2021
Slippurinn 
EN

The debut from rising star chef Gisli Matt of Slippurinn, the international culinary-destination restaurant in Iceland's Westman Islands...

  • Knihapevná väzba
    49,48 €
    -4 %
    Viac ako 30 dní

Ana Ros: Sun and Rain - Ana Ros, Phaidon, 2020
Ana Ros: Sun and Rain 
EN

A personal chef monograph, and the first book, from globally-acclaimed chef Ana Ros of Hisa Franko in Slovenia Set near the Italian border in Slovenia's remote Soca valley, in the foothills of mountains and beside a turquoise river full of trout...

  • Knihapevná väzba
    49,51 €
    -5 %
    Na sklade 1 ks

Never Trust a Skinny Italian Chef - Massimo Bottura, Phaidon, 2014
Never Trust a Skinny Italian Chef 
EN

Never Trust a Skinny Italian Chef is a tribute to three-michelin star restaurant, Osteria Francescana and the twenty-five year career of its chef, Massimo Bottura, 'the Jimi Hendrix of Italian chefs'. Osteria Francescana is Italy's most ...

  • Knihapevná väzba
    55,00 €
    Do 3 – 6 dní

monk - Yoshihiro Imai, Phaidon, 2021
monk 
EN

monk is the story of Yoshihiro Imai's 14-seat, seasonally inspired restaurant, set on the cherry blossom-lined Philosopher's Path in Kyoto. Through personal essays, reflections, recipes, and photography, Yoshihiro describes stories...

  • Knihapevná väzba
    38,07 €
    -5 %
    Viac ako 30 dní

Faviken: 4015 Days, Beginning to End - Magnus Nilsson, Phaidon, 2020
Faviken: 4015 Days, Beginning to End 
EN

Witty, candid, and insightful: a chef's ode to his extraordinary restaurant, and a fascinating commentary on food culture. In 2019, Magnus Nilsson closed Fäviken, his one-of-a-kind restaurant in remote Sweden...

  • Knihapevná väzba
    52,77 €
    -4 %
    Na sklade 1 ks

The Family Meal - Ferran Adria, Phaidon, 2021
The Family Meal 
EN

What does Ferran Adrià eat for dinner ― and how did he feed the hard-working staff at his fabled elBulli, the first 'destination restaurant', nestled on the Mediterranean coast north of Barcelona? ...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Central - Virgilio Martinez, Phaidon, 2016
Central 
EN

The extraordinary cuisine of Peruvian chef Virgilio Martínez, one of the most admired emerging talents in the culinary world. This exquisite monograph from acclaimed Peruvian chef Virgilio Martínez follows the ...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Empatia, schopnosť počkať, pocit pokoja či lásky sa nedajú pestovať tempom skleníka a vyžadujú pozvoľný rast.“