Wok - Elisabeth Döpp, Christian Willrich, Jörn Rebbe, Ottovo nakladatelství, 2003

3,95 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Wok

Stručne všetko o technológií, príprave pokrmov, chutné a takmer bez tuku, európske a ázijské i vegetariánske kuchyne, tipy a triky... Čítať viac

Vydavateľstvo
Ottovo nakladatelství, 2003
Počet strán
64

Stručne všetko o technológií, príprave pokrmov, chutné a takmer bez tuku, európske a ázijské i vegetariánske kuchyne, tipy a triky... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v jednej knižnici. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Vzťahy a pasce - Honza Vojtko, Aktuell, 2024

Viac o knihe

Stručne všetko o technológií, príprave pokrmov, chutné a takmer bez tuku, európske a ázijské i vegetariánske kuchyne, tipy a triky. Sprievodné foto.
Čítať viac
Počet strán
64
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
165×200 mm
Hmotnosť
160 g
ISBN
8071817201
Rok vydania
2003
Edícia
Varíme s potešením
Naše katalógové číslo
55829
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Ottovo nakladatelství
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,9 / 5

16 hodnotení

15
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

„Predstavivosť je dôležitejšia ako poznanie. Poznanie má svoje hranice, no predstavivosť obsiahne celý vesmír.“

Mysli ako génius - Philippe Brasseur, 2021
Mysli ako génius
Philippe Brasseur