Objavte tradičnú kuchyňu - Daša Balogová, Viera Beerová a kolektív, Epos, 2021

10,43 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Objavte tradičnú kuchyňu - Daša Balogová, Viera Beerová a kolektív, Epos, 2021
Čítaná
Objavte tradičnú kuchyňu - Daša Balogová, Viera Beerová a kolektív, Epos, 2021

Objavte tradičnú kuchyňu
Čítaná

Po „zamatovej revolúcii“ v roku 1989 aj do našej krajiny vtrhli „fast foody“ (prevádzkarne rýchleho občerstvenia) a postupne ovládli trh so stravovacími službami. Konzumácia... Čítať viac

Vydavateľstvo
Epos, 2021
Počet strán
160

Po „zamatovej revolúcii“ v roku 1989 aj do našej krajiny vtrhli „fast foody“ (prevádzkarne rýchleho občerstvenia) a postupne ovládli trh so stravovacími službami. Konzumácia tzv. rýchlych jedál, charakterizovaných nadmerným obsahom tuku... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Výborný stav
  • Slovenčina
14,90 €

10,43 €

-30 %
Na sklade
Posielame ihneď

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Ozveny starých kníh - Barbara Davis, AURORA, 2024
Objavte tradičnú kuchyňu - Daša Balogová, Viera Beerová a kolektív, Epos, 2021
10,43 €

Viac o knihe

Po „zamatovej revolúcii“ v roku 1989 aj do našej krajiny vtrhli „fast foody“ (prevádzkarne rýchleho občerstvenia) a postupne ovládli trh so stravovacími službami. Konzumácia tzv. rýchlych jedál, charakterizovaných nadmerným obsahom tuku, cukru a soli a zároveň nedostatkom vitamínov a vlákniny v pokrmoch pripravovaných prevažne smažením alebo grilovaním z polotovarov stabilizovaných umelými prísadami chemických „éčok“, sa negatívne podpísala pod kondíciu a zdravotný stav obyvateľstva našej vlasti, najmä mladšej generácie.

Nielen obezita, hypertenzia, diabetes, kardiovaskulárne ochorenia, poruchy trávia-ceho ústrojenstva a rakovina hrubého čreva, ale aj depresie a neplodnosť sú priamym či nepriamym dôsledkom nesprávneho stravovania. Preto sa aj na Slovensku ozývajú hlasy volajúce po návrate k tradičným, časom overeným, nielen zdravým, ale aj chutným jedlám, na ktorých vyrástla naša stredná a staršia generácia.

Daša Balogová a Viera Beerová, ktoré presadzujú tradičnú cestu v spôsobe stravovania vo svojej reštaurácii, vybrali najobľúbenejšie recepty a publikovali ich v kuchárke bohato ilustrovanej veľkoplošnými fotografiami prezentovaných jedál.
Čítať viac
Počet strán
160
Väzba
pevná väzba
Rozmer
212×300 mm
Hmotnosť
804 g
Rok vydania
2021
Naše katalógové číslo
1807887
Štýl
tradičné
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Epos
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Nie je podstatné, akí sme odolní voči cudzej sile. Dôležité je, akí sme silní voči vlastnej slabosti.“

Tam Tam Tri - Boris Filan, 1999
Tam Tam Tri
Boris Filan