Bread Revolution - Peter Reinhart, Ten speed, 2014

28,83 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Bread Revolution - Peter Reinhart, Ten speed, 2014
Bread Revolution - Peter Reinhart, Ten speed, 2014

Bread Revolution

World-Class Baking With Sprouted and Whole Grains, Heirloom Flours, and Fresh Techniques

An exploration of cutting-edge developments in the bread baking world from beloved author Peter Reinhart, featuring 50 recipes and formulas that use sprouted flours, whole and... Čítať viac

Vydavateľstvo
Ten speed, 2014
Počet strán
240

An exploration of cutting-edge developments in the bread baking world from beloved author Peter Reinhart, featuring 50 recipes and formulas that use sprouted flours, whole and ancient grains, alternative grains (such as corn and grape skin flour), nut... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Angličtina
31,95 €

28,83 €

-10 %
Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Dostupné v jednej knižnici. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

David Walliams: Najhoršie príšery na svete. Slovart, 2024
Bread Revolution - Peter Reinhart, Ten speed, 2014
28,83 €

Viac o knihe

An exploration of cutting-edge developments in the bread baking world from beloved author Peter Reinhart, featuring 50 recipes and formulas that use sprouted flours, whole and ancient grains, alternative grains (such as corn and grape skin flour), nut and seed flours, and allergy-friendly approaches.
Renowned baking author and instructor Peter Reinhart has always been on the forefront of the bread movement—from cold fermentation (The Bread Baker's Apprentice) and whole grain breads (Peter Reinhart's Whole Grain Breads) to unconventional methods for making gluten-free bread (The Joy of Gluten-Free, Sugar-Free Baking). In Bread Revolution, he explores the latest groundbreaking new flours based on grape seeds, emmer, and other ancient grains, and interviews intrepid bakers such as Craig Ponsford, Keith Giusto, and Mike Pappas, who are developing new wheat processing and baking techniques that expose tremendous flavor and health benefits. This on-trend collection of fresh bread recipes will appeal to avid bakers, health-conscious cooks, and food allergic, gluten-sensitive, and diabetic households.
Čítať viac
Počet strán
240
Väzba
pevná väzba
Rozmer
209×261 mm
Hmotnosť
1036 g
ISBN
9781607746515
Rok vydania
2014
Naše katalógové číslo
193469
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
Ten speed
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Ale ja nie som len zbierka symptómov. Nehoda mizerných rodičov a ešte miernejších chemických spojení. Nie som problém. Nie som diagnóza. Nie som choroba. Nie som niečo, čo sa dá zachrániť. Som človek.“

Všetky skvelé miesta - Jennifer Niven, 2015
Všetky skvelé miesta
Jennifer Niven