Chocolate - Pierre Hermé, Flammarion, 2016

56,37 €

Pridajte do košíka a poštovné máte zadarmo :)
Chocolate - Pierre Hermé, Flammarion, 2016
Chocolate - Pierre Hermé, Flammarion, 2016

Chocolate

Nicknamed the “Picasso of Pastry” by Vogue magazine, master pâtissier Pierre Hermé has revolutionized traditional pastry-making. Insatiably creative, in this new volume Hermé... Čítať viac

Vydavateľstvo
Flammarion, 2016
Počet strán
320

Nicknamed the “Picasso of Pastry” by Vogue magazine, master pâtissier Pierre Hermé has revolutionized traditional pastry-making. Insatiably creative, in this new volume Hermé returns to his first passion?chocolate. Retracing his longstanding love Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Angličtina
58,50 €

56,37 €

-4 %
Na sklade 1 ks
  • Osobný odber zajtra
  • Na vašej adrese zajtra

Osobný odber

Kníhkupectvá
Zajtra (objednajte do 13:00)
balíkovo
Zajtra (objednajte do 13:00)
AlzaBox
Zajtra (objednajte do 13:00)
Packeta
Zajtra (objednajte do 13:00)
Slovenská pošta
(na poštu)
Zajtra (objednajte do 13:00)
BalíkoBOX
Zajtra (objednajte do 13:00)

Doručenie na adresu

Kuriér Packeta HD
Zajtra (objednajte do 13:00)
Kuriér GLS
Zajtra (objednajte do 13:00)
Slovenská pošta
(na adresu)
Zajtra (objednajte do 13:00)

Naši škriatkovia odporúčajú

Putovné kino pána Saita - Annette Bjergfeldt, Premedia, 2024
Chocolate - Pierre Hermé, Flammarion, 2016
56,37 €

Viac o knihe

Nicknamed the “Picasso of Pastry” by Vogue magazine, master pâtissier Pierre Hermé has revolutionized traditional pastry-making. Insatiably creative, in this new volume Hermé returns to his first passion?chocolate. Retracing his longstanding love affair with the versatile cacao bean, this work reveals daring creations that display the celebrated pastry chef’s signature innovative style, which has transformed the realm of pâtisserie. It includes thirty-five recipes, from original combinations such as chocolate, banana, and ginger cake or chocolate and lemon madeleines, to rich, iconic desserts like his Infiniment Chocolat Baba Cake, Infiniment Chocolat Macaron, or yuzu-flavored Éclair Azur. Following an intense, synergetic collaboration with photographer Sergio Coimbra, this unique book pays homage to the purity and simplicity of chocolate and its diverse forms and textures. Under Coimbra’s lens, every facet of chocolate is captured in its essence, tempting the reader to enjoy the myriad delights that constitute Pierre Hermé’s extraordinary chocolate repertoire.
Čítať viac
Počet strán
320
Väzba
pevná väzba
Rozmer
260×350 mm
Hmotnosť
2788 g
ISBN
9782080202741
Rok vydania
2016
Naše katalógové číslo
253906
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
Flammarion
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Kúpte spolu
Chocolate - Pierre Hermé, Flammarion, 2016
Nie som žiadna bábovka - Miriam Šmahel Kalisová, Injekt, 2016
73,27 €
Ušetríte 2,13 €

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Kúpte spolu
Chocolate - Pierre Hermé, Flammarion, 2016
Nie som žiadna bábovka - Miriam Šmahel Kalisová, Injekt, 2016
73,27 €
Ušetríte 2,13 €

„Láska, povedal, je ako tá najjasnejšia galaxia, ktorá nikdy nezhasne! “

Ryby nemajú nohy - Jón Kalman Stefánsson, 2016
Ryby nemajú nohy
Jón Kalman Stefánsson