Profesorka - Freida McFadden, Motýľ, 2024

Na tému dezerty kuchárky od autora Ferrandi Paris od vydavateľstva Flammarion

Použité filtre
Zrušiť filtre
Chocolate - Ferrandi Paris, Flammarion, 2019
Chocolate 
EN

The ultimate reference on cooking with chocolate from Ferrandi, the Parisian school of culinary arts that Le Monde dubbed the "Harvard of gastronomy." This book—a complete chocolate course for the home chef from the world-renowned professional...

  • Knihapevná väzba
    31,95 €
    Na sklade 3 ks


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Upiecť jablkový koláč nie je ťažké, ak má človek jablká, napísala Nina v jednej zo svojich básní, no najťažšie je vymyslieť to jablko. “

Inventúra - Erlend Loe, 2013
Inventúra
Erlend Loe