Profesorka - Freida McFadden, Motýľ, 2024

Kuchárky podľa úpravy

Použité filtre
Zrušiť filtre
Cukrářská technologie - Alena Půlpánová, R PLUS, 2013
Cukrářská technologie 
CZ

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku,...

  • Knihapevná väzba
    17,88 €
    -18 %
    Na sklade 2 ks


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Bláznovstvo je neschopnosť vyjadriť svoje myšlienky. Ako keby si bola v nejakej cudzieho krajine. - Všetko vidíš, chápeš, čo sa deje okolo teba, ale nevieš sa vyjadriť. A nikto ti nemôže pomôcť, lebo nerozumieš jazyku, ktorým tam hovoria. “