V kníhkupectve Kežmarok (Alter ego) na tému potraviny kuchárky

Zúžiť výberu

Použité filtre
Zrušiť filtre
Toto nie je kuchárska kniha - Jozef Koleják, Slovart, 2019
Toto nie je kuchárska kniha
Martinus
Martinusáčka odporúča 5

Autor písal príbehy základných plodín a surovín pre časopis .týždeň. V tejto knižke je výber textov, ktoré sú o jednotlivých surovinách: rastlinných aj živočíšnych, bežných aj netradičných, európskych aj exotických, hipsterských aj klasických...

  • Knihapevná väzba
    17,95 €
    Na sklade 3 ks

Svet gastronómie - Andrej Šulka, Príroda, 2022
Svet gastronómie

Čo potrebuješ na to, aby si sa stal gastronómom? V prvom rade musíš mať hlavne chuť a motiváciu. Ak ich už máš, potrebuješ ešte túto knihu, ktorá ťa zasvätí do tajomstiev kultúry stravovania...

  • Knihapevná väzba
    14,90 €
    Na sklade 1 ks

Zlatá pravidla stravování - Gennadij Malachov, Eugenika, 2008
Zlatá pravidla stravování 
CZ

Známý lékař si je vědom toho, že dnes existuje obrovské množství knih o výživě, a proto se pokusil sestavit nejdůležitější všeobecné principy, kterými bychom se měli řídit, pokud chceme zdravě jíst a být zdraví...

  • Knihabrožovaná väzba
    13,20 €
    Na sklade 3 ks

Jeme zdravo celý rok - kolektív, VERDON CAPITE, 2023
Jeme zdravo celý rok
  • Autorský kolektív

Je tu ďalšia kuchárka z dielne Jeme zdravo! Tentoraz sme sa zamerali na sezónne suroviny, ktoré k nám nemusia cestovať cez polovicu zemegule. Pre každé ročné obdobie sme vybrali suroviny z našich končín a pripravili z nich výborné a zdravé recepty...

  • Knihapevná väzba
    22,99 €
    Na sklade 5 ks

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Z farmy až na tanier - Boris Kováč, Katarína Furdíková, Nikola Aronová (ilustrátor), Media RTVS, 2023
Z farmy až na tanier

Prečo sa chlieb a koláče robia z obilia? Kto znáša vajcia a ako sa z vajíčka uvarí praženica? Prečo zemiaky treba okopávať? Ako vznikne z mlieka jogurt? Je mäso zdravé? Prečo nám z cibule tečú...

  • Knihapevná väzba
    18,50 €
    Na sklade > 5 ks

Beze ztrát - Oldřich Navrátil, Luboš Rychvalský, Esence, 2023
Beze ztrát 
CZ

Všechny potraviny se dají nápaditě zpracovat do posledního kousku – a Oldřich Navrátil s Lubošem Rychvalským vás o tom přesvědčí. V rubrice Beze ztrát oblíbeného RECEPTÁŘE PRIMA NÁPADŮ pravidelně ukazují nejrůznější recepty...

  • Knihaflexi väzba
    14,90 €
    -18 %
    Na sklade 1 ks


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Šľachetným skutkom by nemal stáť v ceste chladný rozum.“