Impérium bolesti - Patrick Radden Keefe, Absynt, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Úprava jedla
Typ diéty
Ďalšie možnosti
Druh potravín
Jazyk
Téma
Ďalšie možnosti
Pre koho
Pôvod
Autor
Ďalšie možnosti
Dostupnosť v kníhkupectve
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Kolekcia
Séria
Väzba
Farba obálky
Ďalšie možnosti
Použité filtre
Zrušiť filtre
Cukráreň Petry Tóthovej - Petra Tóthová, Ikar, 2023
Cukráreň Petry Tóthovej

Pripravte si dezerty ako z francúzskych cukrární! Petra Tóthová, porotkyňa známej šou Pečie celé Slovensko, vás zaškolí do elegantného umenia cukrárstva...

  • Knihapevná väzba
    24,90 €
    Na sklade > 5 ks

Ketodiéta - Josh Axe, Ikar, 2020
Ketodiéta

Ketodiéta od Josha Axea, autora bestselleru Jedzte hlinu, je dokonalá kniha o všetkom, čo súvisí s ketónovou diétou – vrátane lekársky osvedčeného 30-dňového programu a viac než 80 chutných receptov, ktoré vám pomôžu spáliť tuk, bo

  • Knihapevná väzba
    19,90 €
    Na sklade 1 ks

Aj varenie je umenie - Zdena Studenková, Ikar, 2022
Aj varenie je umenie

Prvá dáma slovenského herectva nás opäť pozýva do svojej kuchyne! Aj varenie je umenie je v poradí už treťou kuchárskou knihou Zdeny Studenkovej. Uznávaná herečka v nej ponúka milované a rokmi overené recepty z rodinného dedičstva, ...

  • Knihapevná väzba
    24,90 €
    Na sklade 3 ks

Štíhla potvora - Rory Freedmanová, Kim Barnouinová, Ikar, 2009
Štíhla potvora

Už vám to ide fakt na nervy, že ste stále také neforemné, také tučné? Ak ste si povedali: Stačilo, už to nebudem znášať ani o deň viac, ste pripravené začať chudnúť...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Štíhla potvora varí - Rory Freedmanová, Kim Barnouinová, Ikar, 2012
Štíhla potvora varí

Iste ste čítali Štíhlu potvoru a úplne vám zmenila život. Teraz si kladiete otázku: Čo variť a piecť, aby to bolo chutné, dobré, ale pritom zdravé? ...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Nigellissima - Nigella Lawson, Ikar, 2015
Nigellissima

Gastronomické srdce Nigelly Lawsonovej patrí Taliansku! V tejto knihe ponúka 120 receptov, ktoré sú oslavou čerstvého, chutného a nenáročného jedla. Jednoduchosť, priamočiarosť a príťažlivosť talianskej kuchyne tu predstavuje vlastným neodolateľným...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Marmelády, džemy a rôsoly - Hans Gerlach, Ikar, 2011
Marmelády, džemy a rôsoly

Vlastnoručne pripravené marmelády chutia jednoducho znamenite. Obsahujú nielen veľa lásky, ale aj plné priehrštie vynikajúcich surovín. V knihe sa dozviete všetko potrebné, aby sa vám zaváranie podarilo...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Fresh diet - Katarína Skybová, Ikar, 2012
Fresh diet

FRESH diet je šťavnatý, sýty a moderný spôsob stravovania. Je to možnosť, ako prirodzene schudnúť a príjemne získať ideálnu hmotnosť, a tým aj osobnú spokojnosť, sebaistotu a dobrý pocit zo svojho tela...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

(Ne)schopná matka - Kate Cooková, Lucy Wyndhamová-Readová, Ikar, 2010
(Ne)schopná matka

Od nemožnej k atraktívnej. Zmestím sa ešte niekedy do svojich nohavíc? Ako to, že tá mamička na ihrisku vyzerá tak príťažlivo len niekoľko týždňov po pôrode? Kde zoberiem čas na behanie po parku, keď sa starám o bábätko?...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Pečenie krok za krokom, Ikar, 2007
Pečenie krok za krokom

Pečieme ako profesionáli! Ak si knihu prezriete, zistíte, že aj bez cviku vás úspech neminie. Máte pred sebou vyše 100 receptov, v ktorých sa zrozumiteľne a detailne opisuje príprava základných druhov cesta i klasických a moderných koláčov či zákuskov...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané
Deti bez alergií - Robin Nixon Pompa, Ikar, 2018
Deti bez alergií

Zaviesť alergény do detskej stravy skoro a často je najnovšie odporúčanie vo svete potravinových alergií. Táto kniha je majstrovské dielo, ktoré poskytuje rady založené na dôkazoch, ako sa riadiť najnovšími odporúčaniami v oblasti detského stravovania...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Poklady slovenskej kuchyne - Dolné Považie, Stredné Považie, Horné Považie - Silvia Pilková, Ikar, 2013
Poklady slovenskej kuchyne - Dolné Považie, Stredné Považie, Horné Považie

Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Desaťdielna séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Zdravé raňajky - Barbora Drahovská, Mira Nemčeková, Ikar, 2016
Zdravé raňajky

Prečo raňajky? Lebo milujeme rána. Tie chvíle, kým sa svet navôkol zobúdza a deň sa pomaly dáva do pohybu. Myslíme si, že dobré raňajky môžu prispieť ku krajším dňom – je úplne jedno, či vás čakajú náročné úlohy v práci alebo víkendové leňošenie...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Vysoká škola chudnutia - Edita Sipeky, Ikar, 2002
Vysoká škola chudnutia

Prečo niektoré ženy maškrtia a sú ako prútik, iné hladujú a aj tak nič neschudnú? Nad touto otázkou sa zamyslela autorka knihy, motivačná trénerka, ...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Mafiny, Ikar, 2010
Mafiny

Mafiny sú skvelým trendovým pečivom! Čudujete sa? Jednoducho a rýchlo ich upečieme, sú (takmer) neobmedzene rôznorodé, pokiaľ o ide kombinácie prísad, a ľahko si na nich pochutnáme – berieme ich jednoducho do rúk a dávame do úst...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Princíp varenia - Matthias F. Mangold, Ikar, 2017
Princíp varenia

MÁŠ CHUŤ VARIŤ? Možno sa v tebe doteraz len niekde skrýva – no táto kniha by to mohla zmeniť! Princíp gratinovania zemiakov, princíp prípravy dusenej pečienky či zeleninového karí...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Malá tučná kuchárka: Koktaily, Ikar, 2010
Malá tučná kuchárka: Koktaily

Pri každej príležitosti si namiešajte koktaily či iné mixované nápoje, prekvapte svojich priateľov vždy novými kreáciami z domáceho baru! V knihe nájdete vyše 400 receptov s alkoholom aj bez neho, najdôležitejšie klasické a výborné trendové nápoje...

  • Knihaflexi väzba
    Vypredané

Konzervovanie - Oded Schwartz, Ikar, 2011
Konzervovanie

Viac než 150 receptov – od sladkých marmelád po ostré horčice, od pikantnej nakladanej zeleniny po mäsové špeciality, od ochutených olejov a octov po ovocné džemy a sirupy...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Ľudia niekedy pracujú viac, ako potrebujú, aby mali veci, po ktorých túžia, a niektoré veci, po ktorých túžia, nepotrebujú.“

Revolúcia jednej slamky - Masanobu Fukuoka
Revolúcia jednej slamky
Masanobu Fukuoka