Impérium bolesti - Patrick Radden Keefe, Absynt, 2024

Knihy v kníhkupectve Sabinov (Saba) kuchárky - grilovanie

Zúžiť výberu

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Druh potravín
Ďalšie možnosti
Typ diéty
Úprava jedla
Jazyk
Téma
Ďalšie možnosti
Pre koho
Pôvod
Autor
Ďalšie možnosti
Dostupnosť v kníhkupectve
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Ďalšie možnosti
Kolekcia
Edícia
Väzba
Farba obálky
Použité filtre
Zrušiť filtre
Ako grilovať - Steven Raichlen, Slovart, 2022
Ako grilovať

Najväčší ilustrovaný sprievodca grilovaním a barbecue pre nadšencov i profesionálov. Nepochybne najzaujímavejšia, najrozsiahlejšia a najpremyslenejšia kniha všetkých čias o grilovaní… je predurčená stať sa základnou príručkou profesionálnych i domácich...

  • Knihaflexi väzba
    22,90 €
    Na sklade 2 ks

Provence. Škola provensálské kuchyně - Gui Gedda, Marie-Pierre Moine, Slovart CZ, 2021
Provence. Škola provensálské kuchyně 
CZ

Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně...

  • Knihapevná väzba
    22,59 €
    -18 %
    Na sklade 2 ks

Dokonalý steak (slovenský jazyk) - Marcus Polman, Slovart, 2014
Dokonalý steak (slovenský jazyk)

Príručka ponúka jedinečný pohľad na prípravu dokonalého štavňatého steaku. Obsahuje nielen zrozumiteľné inštrukcie na prípravu mäsa a zbierku najslávnejších...

  • Knihapevná väzba
    19,95 €
    Do 4 – 8 dní

Jak grilovat - Steven Raichlen, Slovart CZ, 2010
Jak grilovat 
CZ

Nahlédněte do tajů pečení na otevřeném ohni. Naše kniha vás povede na každém kroku, od výběru a koupi grilu přes bezpečné zapálení ohně až po přehled základních jídel a jejich úprav, které by měl každý umět na grilu připravit...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Grilujeme po cely rok - Blanka Poláčková, Ottovo nakladateľstvo, 2016
Grilujeme po cely rok

Viac ako 200 receptov na grilované pokrmy z hovädzieho, bravčového a baranieho mäsa, zveriny, hydiny, sladkovodných a morských rýb a plodov mora, z údenín, čerstvej zeleniny, ovocia a húb...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

To najlepšie z mäsa - Zdenka Horecká, Vladimír Horecký, Perfekt, 2010
To najlepšie z mäsa

Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa - Jürgen Lorenz, Petra Lorenzová, Ottovo nakladatelství, 2007
Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa

Rady a návody z tejto knihy premenia aj pečenie rýb a mäsa na otvorenom ohni na zaujímavé dobrodružstvo a ich konzumáciu na nezabudnuteľný zážitok. Množstvo názorných fotografií a ilustrácií...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Zdravé raňajky - Barbora Drahovská, Mira Nemčeková, Ikar, 2016
Zdravé raňajky

Prečo raňajky? Lebo milujeme rána. Tie chvíle, kým sa svet navôkol zobúdza a deň sa pomaly dáva do pohybu. Myslíme si, že dobré raňajky môžu prispieť ku krajším dňom – je úplne jedno, či vás čakajú náročné úlohy v práci alebo víkendové leňošenie...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Grilovanie, Ottovo nakladateľstvo, 2009
Grilovanie

Ottova kuchárka Grilovanie vám povie všetko, čo potrebujete vedieť o príprave pohostenia na grile pre rodinu i hostí

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Nejprve myšlenka, a pak rozhodný pohyb v přímém směru po jediné koleji k určenému cíli. Může jedno dávat smysl bez druhého? Není snad zhoubné mít cíl a nekráčet k němu - nebo naopak kráčet jen tak, bez cíle? Odkud pramení zloba, která se šíří světem, která se ze všech sil snaží oddělit jedno od druhého, poštvat jedno proti druhému? “

Atlasova vzpoura - Ayn Rand, 2014
Atlasova vzpoura
Ayn Rand