Severská princezná - Michaela Ella Hajduková, Motýľ, 2024

V kníhkupectve Turzovka (Kniha Turzovka) s hnedou obálkou kuchárky

Zúžiť výberu

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Typ diéty
Ďalšie možnosti
Druh potravín
Úprava jedla
Jazyk
Téma
Ďalšie možnosti
Pôvod
Autor
Ďalšie možnosti
Dostupnosť v kníhkupectve
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Ďalšie možnosti
Kolekcia
Séria
Edícia
Väzba
Farba obálky
Použité filtre
Zrušiť filtre
Treba si variť - Martin Pyco Rausch, Ikar, 2023
Treba si variť

Najúspešnejší foodbloger sa vracia s knihou famóznych receptov, ktoré pošteklia všetky vaše chuťové poháriky...

  • Knihapevná väzba
    24,90 €
    Na sklade > 5 ks

Tajomstvo mojej kuchyne 6 - Kamila Magálová, Daccord, 2019
Tajomstvo mojej kuchyne 6

Ďalšia kniha receptov z obľúbenej televíznej relácie Tajomstvo mojej kuchyne, ktoré pripravila známa herečka Kamila Magálová, šéfkuchár s Michelinskou hviezdou Pavel Pospíšil a ich hostia...

  • Knihapevná väzba
    10,56 €
    Do 4 – 6 dní

Harry Potter: Oficiálna kniha receptov - Joanna Farrow, Ikar, 2023
Harry Potter: Oficiálna kniha receptov

Upečte si chutný medovníkový Rokfort, syrovú Zúrivú vŕbu či chlebové čarovné prútiky! Kniha Harry Potter: Oficiálna kniha receptov je inšpirovaná filmami a zaslúži si svoje miesto ...

  • Knihapevná väzba
    19,90 €
    Na sklade > 5 ks

Moje jedlo - Martin Pyco Rausch, Pyco, 2012
Moje jedlo
Martinus
Martinusáčka odporúča 5

Martin Pyco Rausch, známy predovšetkým ako moderátor a hudobný dramaturg, patrí k vášnivým kulinárom.

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Guláše - Tibor Kramár, Ottovo nakladateľstvo, 2014
Guláše

Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädzieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, z

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

To najlepšie z mäsa - Zdenka Horecká, Vladimír Horecký, Perfekt, 2010
To najlepšie z mäsa

Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Jde to i bez mléka a vajec - Petr Havlíček, Petra Lamschová, Mladá fronta, 2017
Jde to i bez mléka a vajec 
CZ

Druhý díl knihy Jde to i bez mléka a bez vajec volně navazuje na první Jde to i bez pšenice. I tentokráte se výživový specialista Petr Havlíček a šefredaktorka Diety Petra Lamschová zaměří na zdravý životní styl a zdravé jídlo...

  • Knihapevná väzba s prebalom
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Nie je podstatné, akí sme odolní voči cudzej sile. Dôležité je, akí sme silní voči vlastnej slabosti.“

Tam Tam Tri - Boris Filan, 1999
Tam Tam Tri
Boris Filan