Lastovičie leto - Kristy Woodson Harvey, DOT., 2024

Kuchárky podľa úpravy

Zúžiť výberu

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Úprava jedla
Typ diéty
Druh potravín
Jazyk
Téma
Pre koho
Autor
Ďalšie možnosti
Dostupnosť v kníhkupectve
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Ďalšie možnosti
Kolekcia
Séria
Edícia
Väzba
Farba obálky
Použité filtre
Zrušiť filtre
Kváskovanie 2 - Naty Žúreková Štefková, Daniela Rau a kolektív, PLUTOS COMPANY, 2017
Kváskovanie 2

Pokračovanie bestselleru o kváskovaní, ktorý prináša ďalšie recepty plné chute a vône na naše stoly. Slovenské i zahraničné odborníčky a profesionálne pekárky v kváskovaní odokrývajú svoje recepty, ktoré sú rodinnými pokladmi ich kuchyne. Kniha je...

  • Knihapevná väzba
    29,90 €
    Do 7 – 12 dní

Domáci chlieb - Emmanuel Hadjiandreou, Slovart, 2014
Domáci chlieb
Martinus
Martinusáčka odporúča 5

Ľudia na celom svete dnes znovu objavujú radosť z domáceho pečenia chleba. Kniha renomovaného pekára Emmanuela Hadjiandreoua ponúka viac ako 60 jednoduchých...

  • Knihapevná väzba
    19,95 €
    Na sklade 3 ks

Moje kváskovanie - Naty Žúreková Štefková, Daniela Rau, PLUTOS COMPANY, 2020
Moje kváskovanie

Napíšte si svoje obľúbené recepty z kvásku tak, ako sa páči vám. Doplňte ich o kresby, či náčrty postupu či obohaťte o rôzne poznámky a vylepšenia k receptu. V zápisníku navyše nájdete vytlačených aj 15 najvyhľadávanejších receptov z kvásku...

  • Knihapevná väzba
    16,90 €
    Na sklade 1 ks

Kvások - Lenka Mančíková, NOXI, 2017
Kvások

Kvások je organická hmota, ktorá vzniká fermentačným procesom, kde aktívne spolu pôsobí múka s vodou a pri pomalom kvasení vzniká iný druh kvasenia ako pri droždí. Na rozdiel od droždia obsahuje zdraviu prospešné baktérie...

  • Knihabrožovaná väzba
    14,90 €
    Na sklade 1 ks

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Pečeme chleba - Voňavý poklad z trouby - Anna Walz, Vašut, 2019
Pečeme chleba - Voňavý poklad z trouby 
CZ

Hmmm… Jak krásně to voní! Nůž prostupuje křupavou kůrkou a málokdo odolá tomu, aby první krajíc neochutnal ještě teplý. Čerstvě upečený chléb je zkrátka nenahraditelný. A nejlepší je pochopitelně vlastnoručně upečený...

  • Knihabrožovaná väzba
    8,11 €
    -18 %
    Na sklade 1 ks

Upečeno s láskou - Iva Trhoňová, Ludmila Gottwaldová, CPRESS, 2019
Upečeno s láskou 
CZ
Martinus
Martinusák odporúča 5

Pekařina je staré voňavé řemeslo, které dnes s radostí opět objevujeme. Ponořte se do světa domácího pečení a s ním spojených tradic. Upečte si kváskové pečivo v troubě, domácí pekárně či v remosce. Autorky pro vás s láskou připravily knihu plnou...

  • Knihapevná väzba
    16,49 €
    Na sklade 3 ks

The Pizza Bible - Tony Gemignani, Random House, 2014
The Pizza Bible 
EN

A comprehensive guide to making pizza, covering nine different regional styles including standards like Neapolitan, Roman, and Chicago, as well as renowned pizza sub-specialties like St. Louis and Californian ...

  • Knihapevná väzba
    31,39 €
    -5 %
    Na sklade 2 ks


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Namaľoval si nejakého hrozne čierneho čerta na stenu a uteká pred ním. No dobre. Ľudia sa všelijako bláznia. Či ja nevyvádzam sprostosti? Ono maľovaný čert sa trochu ošúcha, a vtedy hneď sa uvidí, že nie je ozajstný.“

Zobrané spisy zväzok II - Jozef Cíger Hronský, 2005
Zobrané spisy zväzok II
Jozef Cíger Hronský