Cestujúci - Ulrich Alexander Boschwitz, Absynt, 2024

Kuchárky podľa úpravy

Použité filtre
Zrušiť filtre
Wok, Slovart CZ, 2010
Wok 
CZ

Rychlé opékání surovin ve woku na malém množství tuku za stálého obracení je šetrná metoda tepelné úpravy, při níž si suroviny uchovají chuť, barvu, konzistencii výživovou hodnotu...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Čokoláda, Slovart CZ, 2009
Čokoláda 
CZ

Čokoládu můžete využít k přípravě lahodných dobrot mnoha způsoby: v knize najdete teplé i chlazené dezerty, zmrzliny, pečené i nepečené dorty, řezy, sušenky, bonbony…

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Je len jedna vec prázdnejšia ako život bez lásky - život bez bolesti.“

Spasiteľ - Jo Nesbo, 2012
Spasiteľ
Jo Nesbo