Vzťahy a pasce - Honza Vojtko, Aktuell, 2024

Knihy o poľnohospodárstve a potravinárstve

Použité filtre
Zrušiť filtre
Biele zlato - Miroslav Eliáš, Mestské kultúrne stredisko Šurany, 2021
Biele zlato

Biele zlato - katalóg cukrovarníckej zbierky, predstavuje zaujímavú zbierku k dejinám slovenského cukrovarníctva, ktorú spravuje Mestské múzeum Šurany...

  • Knihabrožovaná väzba
    7,00 €
    Na sklade 1 ks

Výroba syrov - Karol Herian, OZ Vidiecky parlament na Slovensku, 2023
Výroba syrov

Autor publikácie Ing. Karol Herian, CSc. skromne uvádza, že zmyslom tejto publikácie je jednoduchým spôsobom poukázať na možnosti spracovania mlieka v malovýrobných podmienkach na dobré, kvalitné a zdravotne bezpečné syry. Je akýmsi návodom...

  • Knihapevná väzba
    38,12 €
    -5 %
    Do 5 dní

Nejlepší vína České republiky - Průvodce víny 2023-2024 - Michal Šetka, Ivo Dvořák, Jakub Přibyl, Jakub Novotný, WINE & Degustation, 2023
Nejlepší vína České republiky - Průvodce víny 2023-2024 
CZ

Nejlepší vína České republiky - Průvodce 2023-2024. Vše, co potřebujete vědět o českých a moravských vinařských podoblastech, vínech a vinařích přehlednou a atraktivní formou...

  • Knihabrožovaná väzba
    18,30 €
    -5 %
    Do 25 dní

Vinársky slovník (slovensko-česko-francúzsko-nemecko-anglický) - Edita Ďurčová, Malokarpatské osvetové stredisko, 2018
Vinársky slovník (slovensko-česko-francúzsko-nemecko-anglický)

Slovník prináša informácie potrebné pre lepšie pochopenie vinárskej problematiky a nádherného sveta vína. Výber hesiel a ich výklad v slovenskom jazyku by mal slúžiť ako základná odborná pomôcka pre lepšiu orientáciu v odbornej...

  • Knihabrožovaná väzba
    19,06 €
    -5 %
    Do 5 dní

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Produkce a dietetické účinky objemných krmiv - Josef Hakl, Česká zemědělská univerzita v Praze, 2011
Produkce a dietetické účinky objemných krmiv 
CZ

Předmluva Používané pícní druhy Jeteloviny Trávy a další jednoděložné druhy Ostatní pícniny...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Produkce potravinářských surovin - Jiří Petr, VŠCHT Praha, 1998
Produkce potravinářských surovin 
CZ

Produkce potravinářských surovin.

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Genetics, Genomics, and Breeding of Soybean - Kristin Bilyeu, Milind B. Ratnaparkhe, Chittaranjan Kole, Taylor & Francis Books, 2017
Genetics, Genomics, and Breeding of Soybean 
EN

The soybean is an economically important leguminous seed crop for feed and food products that is rich in seed protein (about 40 percent) and oil (about 20 percent); it enriches the soil by fixing nitrogen in symbiosis with...

  • Knihabrožovaná väzba
    114,22 €
    -5 %
    Viac ako 30 dní


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Všetko, čo sa stane, sa stane. Všetko, čo pritom, ako sa stane, spôsobí, aby sa stalo niečo iné, spôsobí, aby sa stalo niečo iné. Všetko, čo pritom, ako sa stane, spôsobí, aby sa stalo znova, sa znova stane. Nemusí sa to však stať presne v tomto poradí.“