Cestujúci - Ulrich Alexander Boschwitz, Absynt, 2024

Kuchárky podľa úpravy

Použité filtre
Zrušiť filtre
Kvások - Lenka Mančíková, NOXI, 2017
Kvások

Kvások je organická hmota, ktorá vzniká fermentačným procesom, kde aktívne spolu pôsobí múka s vodou a pri pomalom kvasení vzniká iný druh kvasenia ako pri droždí. Na rozdiel od droždia obsahuje zdraviu prospešné baktérie...

  • Knihabrožovaná väzba
    14,90 €
    Na sklade 1 ks

Dezerty, Slovart, 2006
Dezerty

Viac ako 30 autorov prispelo do pestrofarebnej mozaiky receptúr z rôznych kútov sveta, tradičných, vekmi overených, i tých novších...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Cukroví a moučníky - tentokrát zdravě!, Computer Press, 2008
Cukroví a moučníky - tentokrát zdravě! 
CZ

Dopřejte si cukroví nebo dezert, aniž byste porušili zásady zdravé výživy! Dobroty připravené podle této knihy potěší i zásadové zastánce racionálního stravování a biokuchyně. Objevte kouzla, která dokáže celozrnná mouka, vychutnejte sladkou chuť bez...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Pokiaľ ide o mňa, všimol som si jednu vec. Že keď je človek obklopený šialencami, sám šialenstvu prepadne – ba čo viac, nachádza v ňom isté čaro.“

Quo Vadis - Henryk Sienkiewicz, 2022
Quo Vadis
Henryk Sienkiewicz