Profesorka - Freida McFadden, Motýľ, 2024

Kuchárky podľa úpravy

Použité filtre
Zrušiť filtre
Kvások - Lenka Mančíková, NOXI, 2017
Kvások

Kvások je organická hmota, ktorá vzniká fermentačným procesom, kde aktívne spolu pôsobí múka s vodou a pri pomalom kvasení vzniká iný druh kvasenia ako pri droždí. Na rozdiel od droždia obsahuje zdraviu prospešné baktérie...

  • Knihabrožovaná väzba
    14,90 €
    Na sklade 1 ks

Slané pagáčky, tyčinky, šneky (2), EX book, 2016
Slané pagáčky, tyčinky, šneky (2) 
CZ

Recepty od babičky s fotopostupem...

  • Knihabrožovaná väzba
    1,50 €
    Na sklade 1 ks

The Pizza Bible - Tony Gemignani, Random House, 2014
The Pizza Bible 
EN

A comprehensive guide to making pizza, covering nine different regional styles including standards like Neapolitan, Roman, and Chicago, as well as renowned pizza sub-specialties like St. Louis and Californian ...

  • Knihapevná väzba
    31,39 €
    -5 %
    Na sklade 2 ks


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„To, čím sme boli na začiatku, je iba nejasná farebná škvrna, na ktorú sa dívame z brehu toho, čím sme sa stali.“

Náhodné úvahy - Elena Ferrante, Andrea Ucini (ilustrátor), 2019
Náhodné úvahy
Elena Ferrante, Andrea Ucini (ilustrátor)