Šach a mat - Ali Hazelwood, CooBoo SK, 2024

Kuchárky podľa úpravy

Použité filtre
Zrušiť filtre
Raw Chocolate Treats - Jessica Fenton, North Atlantic Books, 2014
Raw Chocolate Treats 
EN

Jessica Fenton introduces the delicious flavors, health benefits, and versatility of raw chocolate in this beautifully illustrated and informative recipe book. Dispelling the common myth that chocolate is unhealthy, ...

  • Čítanávýborný stav
    15,40 €
    -30 %
    Na sklade

ScandiKitchen - Bronte Aurell, Ryland, Peters and Small, 2016
ScandiKitchen 
EN

A follow-up to the successful 'The ScandiKitchen' (published September 2015), this new book from Brontë Aurell features over 60 recipes for cakes, bakes, and treats from all over Scandinavia. From indulgent cream confections to homely and ...

  • Knihapevná väzba
    22,52 €
    -10 %
    Viac ako 30 dní

Flour Water Salt Yeast - Ken Forkish, Random House, 2012
Flour Water Salt Yeast 
EN

There are few things more satisfying than biting into a freshly made, crispy-on-the-outside, soft-and-supple-on-the-inside slice of perfectly baked bread. For Portland-based baker Ken Forkish, well-made bread is more than just ...

  • Knihapevná väzba
    32,64 €
    -9 %
    Viac ako 30 dní

Bake - Rachel Allen, HarperCollins
Bake 
EN

Your best friend in the kitchen, Rachel Allen, is back with a collection of delicious and easy cakes and bakes, tarts and pies, quiches and casseroles...

  • Knihapevná väzba
    27,58 €
    -10 %
    Viac ako 30 dní

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Saved by Cake - Marian Keyes, Penguin Books, 2012
Saved by Cake 
EN

Saved by Cake gives an extremely honest account of Marian Keyes' recent battle with depression, and how baking has helped her...

  • Čítanámierne opotrebovaná
    13,19 €
    -40 %
    Na sklade

Bouchon Bakery - Thomas Keller, Sebastien Rouxel, Artisan Division of Workman, 2012
Bouchon Bakery 
EN

Bouchon Bakery is co-authored by Sebastien Rouxel, whose skills and craftsmanship make every page a new lesson: it could be a subtlety that ensures a professional finish, ...

  • Čítanámierne opotrebovaná
    28,59 €
    -35 %
    Na sklade

Bread Revolution - Peter Reinhart, Ten speed, 2014
Bread Revolution 
EN

An exploration of cutting-edge developments in the bread baking world from beloved author Peter Reinhart, featuring 50 recipes and formulas that use sprouted flours, whole and ancient grains, alternative grains (such as corn and grape skin flour), nut...

  • Knihapevná väzba
    28,83 €
    -10 %
    Na sklade 1 ks

Sweet - Yotam Ottolenghi, Helen Goh, Ebury, 2017
Sweet 
EN

‘There’s nothing like a perfectly light sponge flavoured with spices and citrus or an icing-sugar-dusted cookie to raise the spirits and create a moment of pure joy.’In his stunning new baking and desserts cookbook ...

  • Čítanámierne opotrebovaná
    20,70 €
    -40 %
    Na sklade


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Bola to tá tajomná vzrušujúca časť dňa, keď slnko zapadá a svetlo mení farbu z červenej na vyblednutú krvavú, neprestajne sa mení a temnie, akoby deň ešte žil, ale už umieral.“

Malý strom - Forrest Carter, 2016
Malý strom
Forrest Carter